DieetPro Shakes

Op afvallenkanwel.nl vindt je diverse artikels die in het teken staan van een eiwitrijk dieet. Niet zo vreemd ook, want juist door vetten en koolhydraten te vervangen voor hoogwaardige eiwitten, breng je als het ware je lichaam in ketose. Dit betekend dat je lichaam vetten gaat verbranden waardoor afvallen een feit wordt. Natuurlijk kan je je afvragen in hoeverre je dit dieet moet toepassen… vervang je elke maaltijd voor voedingsmiddelen met een hoog eiwit gehalte (zoals DieetPro Shakes) en hoe lang ga je daar mee door? Het antwoord op deze vraag is wellicht vooral persoonlijk, immers het is maar net hoe snel en hoeveel je wenst af te vallen. Ondanks dit gegeven ben ik van mening dat een eiwit dieet (of welk dieet dan ook) een tijdelijk iets moet zijn i.c.m. een gezonde levensstijl in alle opzichten. Snel afvallen met een dieet en daarna het oude voedingspatroon oppakken, zal meestal resulteren in het teniet doen van de behaalde resultaten.

Gezond afvallen i.c.m. DieetPro Shakes

Is het niet veel beter als je een afslank wens hebt om aan de langere termijn te denken? Natuurlijk is het verleidelijk om voor de zomer snel een paar kilo’s af te vallen (al dan niet met eiwit shakes), maar halverwege de zomer zitten de eerder afgevallen kilo’s er vaak dubbel en dwars weer op.

Mijn advies is dan ook om niet te gaan voor snel, maar voor duurzaam. Ga meer bewegen, eet minstens twee gezonde maaltijden per dag volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. Vervang het ontbijt of lunch met een eiwit shake als DieetPro Shakes. Je zal zien dat je niet snel afvalt, maar zeker rustig aan zeker wel gewicht verliest en nog blijvend ook. Waarom..? Op langer termijn heeft je lichaam de voedingsstoffen nodig die in koolhydraatrijk voedsel zit gewoon nodig. En wat dacht je van al het goede van plantaardige vetten of zelfs in vette vis. Een langere tijd je lichaam dit soort voedingsstoffen niet gunnen en van gezond afvallen is dan zeker geen sprake. Eet lekker gevarieerd en wat meer groente en minder rijst, aardappels, pasta of brood. Eet minstens twee stukken fruit per dag, drink voldoende water en begin de dag bijvoorbeeld met een eiwit shake.

Voordelige eiwit shakes

Als je op zoek bent naar eiwit shakes, dan kan je natuurlijk je plaatselijke drogisterij gaan bezoeken. Bijkomend voordeel is dan ook nog het persoonlijke advies wat je kan krijgen. Helaas zijn de prijzen vaak aan de hoge kant en is het maar de vraag of je het beste product aangewezen krijgt. Bespaar je zelf de moeite en bestel online snel, makkelijk en voordelig de beste shakes van dit moment en wel DieetPro Shakes. In onderstaande video kan je hier meer informatie over krijgen. Er wordt alleen gesproken van 4 smaken, maar dit zijn er inmiddels meer geworden.

Lees ook zeker de reviews die je HIER kan vinden en de verdere informatie die er staat beschreven. Je zal dan ook kunnen lezen dat er o.a. chroom in is verwerkt, wat een hongergevoel tegengaat. Laat je zeker ook verbazen over de prijs een hoeveel maaltijden je ermee kan vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *