Info

Op afvallenkanwel.nl proberen we een bron van informatie te verzamelen met artikels over afvallen, diëten, afslankproducten, BMI, voeding, overgewicht bij kinderen, enz. Ons doel is enerzijds het standpunt “Afvallen kan Wel” te “promoten” d.m.v. vele (komende) artikels. Echter we doen dit op een kritische manier. Er zijn immers vele “deskundigen” die u doen geloven dat afvallen met hun methode de oplossing is. Meestal zien we een kern van waarheid in de betreffende methode, echter er zijn vaak kanttekeningen en commerciële belangen. (Wij hebben dus zelf geen afslank methode die we graag willen promoten.)

Artikels over afvallen (in de ruimste zin van het woord), schrijven we meestal zelf aan de hand van informatie die we kunnen vinden over het betreffende onderwerp. Vervolgens proberen we (ervarings-) deskundigen te bereiken om zelf een mening te kunnen vormen a.d.h.v. hun informatie. Natuurlijk is het mogelijk dat u zelf uw mening deelt d.m.v. de “plaats een reactie” optie.

Indien u zelf deskundig denkt te zijn over afvallen (of verwante onderwerpen), dan nodigen wij u van harte uit uw mening / standpunt te delen. Wij plaatsen graag uw artikel (evt. zonder kanttekeningen), maar bezoekers mogen wel hun ervaringen en/of meningen delen op uw artikel.

Over mij

Op het moment van schrijven ben ik 42 jaar, van het mannelijke geslacht en heb ik allesbehalve een overgewicht. Dit lijkt vreemd en wellicht uniek te zijn, echter afvallen is wel een onderwerp waar ik al tientallen jaren mee bekend ben. In de eerste plaats door mijn studie in de voedingsmiddelen technologie en daarnaast als persoonlijk begeleider in de zorg voor verstandelijk gehandicapten (waar overgewicht vaak een issue was). Al met al ben ik een ervaringsdeskundige met een redelijke theoretische kennis. Minstens zo belangrijk is dat ik kritisch durf te zijn en behoorlijk nuchter ben.

(Ik ben mij er van bewust dat op deze website veel artikels staan die geschreven zijn door derden, met vaak als doel om hun eigen website onder de aandacht te brengen. Vanzelfsprekend ben ik altijd kritisch geweest over de inhoud, immers er zelf niet achter staan en ik plaats het betreffende artikel niet. Toch heb ik als voornemen om alles nog eens flink onder de loep te nemen, met als doel: een informatieve website kunnen bieden).

Advertenties op afvallenkanwel.nl

Zoals op bijna elke andere website, vindt u op afvallenkanwel.nl ook reclame uitingen die een raakvlak hebben met afvallen. Het is echter geen hoofddoel van ons. Advertentie uitingen zijn dan ook duidelijk onderscheidend van het artikel. Een website van een adverteerder bezoeken wordt hierdoor meer een bewuste keuze, dan een “per ongeluk” bezoek. Lees zeker ook ons privacy beleid voor meer informatie.