Info

Op afvallenkanwel.nl proberen we een bron van informatie te verzamelen met artikels over afvallen, diëten, afslankproducten, BMI, voeding, overgewicht bij kinderen, enz. Ons doel is enerzijds het standpunt “Afvallen kan Wel” te “promoten” d.m.v. vele (komende) artikels. Echter we doen dit op een kritische manier. Er zijn immers vele “deskundigen” die u doen geloven dat afvallen met hun methode de oplossing is. Meestal zien we een kern van waarheid in de betreffende methode, echter er zijn vaak kanttekeningen en commerciële belangen. (Wij hebben dus zelf geen afslank methode die we graag willen promoten.)

Artikels over afvallen (in de ruimste zin van het woord), schrijven we meestal zelf aan de hand van informatie die we kunnen vinden over het betreffende onderwerp. Vervolgens proberen we (ervarings-) deskundigen te bereiken om zelf een mening te kunnen vormen a.d.h.v. hun informatie. Natuurlijk is het mogelijk dat u zelf uw mening deelt d.m.v. de “plaats een reactie” optie.

Indien u zelf deskundig denkt te zijn over afvallen (of verwante onderwerpen), dan nodigen wij u van harte uit uw mening / standpunt te delen. Wij plaatsen graag uw artikel (evt. zonder kanttekeningen), maar bezoekers mogen wel hun ervaringen en/of meningen delen op uw artikel.

Zoals op bijna elke andere website, vindt u op afvallenkanwel.nl ook reclame. Enerzijds d.m.v. google adsense aan de linkerkant. (Adsense advertenties worden automatisch getoont op basis van de inhoud van de betreffende pagina. We hebben hier geen invloed op en kunnen, indien nodig, wel bepaalde advertenties blokkeren. Meestal passen de advertenties goed bij de pagina). Anderzijds vindt u soms reclame in een artikel, d.m.v. een banner en/of tekstlink. De betreffende reclames zijn echter niet het hoofddoel van een artikel.